Familien Jonsson

Kennel Jucabo - Juni 2014.


                  Hvem er vi ?     

Familien Jonsson består af Julie som er 21 år gammel, Casper på 23 år, samt Connie og Jon Jonsson.


Derudover har vi 8 dejlige hunde af racen Shih Tzu - "Jucabo's Athene" - kaldet Athene, "Ziams O'My Dark Lady" kaldet Asta, "Jucabo's Afrodite" kaldet Ditte, "Ziams Eyes Like An Angel" kaldet "Emma" - "Ziams Good Looking Guy" kaldet "Junior" - "Ziams lovely lady" kaldet "Flicka" - "Byrstedgård Bosse" kaldet "Tyson", og "Ziams Snow Dancer" kaldet "Pentii"

Athene
er født d. 13-05-2014 og familiens baby. Hun er ligeledes datter Flicka og Junior, og fra deres 2. kuld. Også hun er en glad og meget legesyg hund, der gerne tager kampen op imod de lidt ældre, og går ikke af vejen for en lille kamp på plænen, hun tonser bare løs ;-)
 
Asta er født d.25-03-2014. Hun er født hos kennel Ziams i Sverige, og datter af Pentiis søn Uffe. Asta er en meget livlig, logrende og glad hund, der i den grad nyder opmærkksomhed, og gør alt hvad hun kan for at skaffe sig den :-)

Ditte er D. 26-04-2013. Hun er datter af Flicka og Junior, og fra vores første kuld. Hun ligner sin far Junior ekstrem meget på rigtig mange punkter, og er en meget kærlig og glad hund der elsker at være sammen med familien konstant.
 

Emma er født d. 31-12-2011, hos Kennel Ziams. Hun er en fantastisk sød og bedårende lille tæve. Meget tillidsfuld, og legesyg, og de andre hunde i huset tog super godt imod hende lige fra starten af.

Junior  er født d. 20-03-2011, og vi har fået ham fra Kennel Ziams i Sverige.
Han er en meget charmerende, meget opmærksom på alt og alle, intet går hans næse forbi. Han er super glad hund, der elsker at lege og udforske tingene omkring sig.   

Flicka er vores lille diva.... Hun er født d. 15-10-2009, og vi har også fået hende fra Kennel Ziams i Sverige, Hun er en meget livlig og glad tæve, der stråler af selvtillid, og ved hvad hun vil og ikke vil
. Hun er en utrolig kærlig hund. 


Tyson er en dejlig han. Han er født d. 20-06-2008, og han kommer fra Kennel Byrstedgård, ejet af Jem og Ejgild Sund.
Tyson er en meget rolig, dejlig og glad hund, der elsker at gøre os alle glade. Han har en passion for fuglene i haven, og kan sidde i sofaen eller vindueskarmen i timevis, og følge dem inde fra stuen.     
 
Pentii der er Flicka`s far, er familiens konge. Han kom på "ferie" her hos os d. 6/7-2011, men hele familien blev så glade for at have ham boende, at vi i samråd med leslie-Anne og Lars blev enige om at han skulle flytte til Danmark permanent. Pentii er en rigtig dejlig han. Han er født d. 17-03-2008. Han er meget legesyg, og er en utrolig glad hund.


En af vores hobbyér er at deltage i hundeudstillinger og skuer, når tiden er til det. Vi er så heldige, at vores datter Julie er en dygtig handler, og hun tog som yngre gerne kampen op i ringen mod de andre - både i race og junior handling.   
Da Julie ikke længere rigtig havde tiden til det, valgte vi, at vi jo stadig syntes det var sjovt at deltage, og måtte derfor selv i gang med at vise hundene frem, og nyder meget at komme afsted.

På siderne her vil løbende komme nyheder omkring Kennel Jucabo    c",)Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE