Hundevenner / Links

Ziams Kennel. Race: Shih Tzu.

Leslie-Anne og Lars Bergqvist, Åsa, Kennel Ziams - Sverige, er opdrætter for ikke mindre en 4 af vores dejlige hunde. 
Vi har igennem familien Sund mødt Leslie-Anne og Lasse Bergqvist. Vi synes de har nogle meget fine hunde, og ville, tilbage da vi kun havde Tyson, gerne have en lille sort/hvid pige. Hende vi var så heldige at få i dec. 2009 - da flyttede "Ziams Lovely Lady" - Flicka ind. Siden er det blevet til endnu 3 hunde fra kennel Ziams, "Ziams Good Looking Guy" Junior, som vi fik i sommeren 2010, hvor vi også fik Pentii "Ziams Snow Dancer", - som er far til Flicka. I Marts 2012 flyttede sidste skud på stammen - "Ziams Eyes Like An Angel" - Emma - så ind her i Ringkøbing. Det er alle 4 nogle helt fantastiske hunde, og vi nyder hver dag med dem.
Familien Bergqvist har været os meget behjælpelige med gode tips, og nyttig viden omkring Shih-Tzuér, som vi har taget imod med glæde.
Vi nyder vort venskab med familien Bergqvist meget, og håber at vi fortsat kommer til at se meget til dem i tiden der kommer.
 

På billedet ses Leslie-Anne og Lars Bergqvist, med Ziams Don´t Get Mad Get Even - "Shadow", - Junior's og Emma's far - og Ziams Delicious Design - "DD" - som er mor til Junior.

Kennel Byrstedgård. Race: Shih Tzu.

    Jem og Ejgild Sund, Kennel Byrstedgård , Nibe.  
Det er fra dem vi har vores 1. hund - dejlige Tyson - "Byrstedgård Bosse".
Det er takket være Jem og Ejgild, vi har fanget interessen for hundeudstillinger. De har været utrolig gode til at "tage sig af os" og lært os en masse omkring det at pleje hundene, og selve klargøring omkring udstillingerne, hvilket vi er dem dybt taknemmelige for.

På billedet ses "Elvis" som er far til vores "Tyson".

Kennel Tri-Tzu. Race: Shih Tzu.

Ellen og John Nielsen, Kennel Tri-Tzu Trige.  
Vi mødte Ellen og John igennem familien Sund, og har efterhånden været på en del skuer og udstillinger sammen med Ellen og John, samt deres dejlige Shih Tzuér.
Vi har det altid rigtigt dejligt sammen, vi hygger os, og nyder deres selskab meget. 
Samtidig får vi også herfra en masse nyttige tips og ideer til diverse spørgsmål vedrørende hundene, hvilket vi værdsætter rigtigt meget.

Billedet viser Cæsar og Callithrix. Kennel Tri-Tzu

Kennel Happynoise. Race: Shih Tzu

Marianne og Jan Pedersen, Esbjerg.

Marianne er vores racerepræsentant i Klubben for Små Selskabshunde.
Derudover er både Marianne og Jan nogle fantastiske mennesker, de har været utrolig søde til at svare på spørgsmål når der er noget man ikke forstår, og har været medvirkende til at vi skulle føle os velkomne til diverse udstillinger.
Vi nyder altid deres selskab meget når vi udstiller, og har nogle super hyggelige stunder sammen.

http://www.happynoise.dk/

Kishi, Lotus, Remi og Mai-Tai. Fra kennel happynoise.

Familien Teglborg. Race: Chow Chow

Marianne og Kaj Teglborg, Holstebro.
Familien Teglborg mødte vi første gang i 2009, til Ringtræning i Holstebro. De har 2 meget skønne Chow Chow hunde - Cracker og Yalu.
Idag er Marianne og Kaj blevet vores instruktører til ringtræning, og det gør de rigtigt godt. De formår at gøre det sjovt - for både hund og handler, hvilket vi sætter meget stor pris på. Vi lærer en masse, og hygger os sammen med de andre skønne hunde og handlere.

             

Dansk Kennel Klub

Klubben for små selskabshunde

Shih Tzu Danmark

Shih Tzu Danmark.

Hjemmesiden er lavet for at skabe interesse for den skønne, glade lille selskabshund fra Tibet.
Siden fungerer som opdateringsside for, hvad der sker rundt omkring i Danmark og udland, på de forskellige udstillinger og andre aktivieter med racen. Derdover er der udstillingsresultater, hvalpeliste og et galleri :-)


http://shihtzudanmark.dk/B&B Hundefrisørens økologiske hundeshampoo

http://www.oekohundeshampoo.dk/da/bb/

Vi bruger en Shampoo og Balsam fra firmaet: B&B. Disse produkter er økologiske, bedre for miljøet, effektive, men samtidig skånsomme imod din hunds pels og hud.

Jydehunden

Vi fodrer med "Vom og Hundemat", som er et råfodrings produkt, som poduceres i Norge. Foderet fungerer fantastisk på vores hunde, og hundene har super gode resultater af dette foder i forhold til deres energi, hud, hår, og fordøjelse.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE