Familien Jonsson

Kennel Jucabo - Juni 2014.


                  Hvem er vi ?      🤔

Familien Jonsson består af Connie Bo og Jon Jonsson. 

Derudover har vi 5 dejlige hunde af racen Shih Tzu - "Jucabo's Athene" - kaldet Athene, "Ziams O'My Dark Lady" kaldet Asta, "Jucabo's Afrodite" kaldet Ditte, "Ziams lovely lady" kaldet "Flicka" - og sidse nye familiemedlem er "Dogz4Hugz Danish Dynamite Django" kaldet "Django". 


Django  er født d. 28-12-2020. Han er hvalp efter Jucabos Harald Viking, og Dogz4Hugz Anastasia. Django flyttede ind hos os lige inden "Corona" lukkede mange ting ned, og derfor blev starten på Djangos liv hos os noget anderledes end vi havde planlagt, men det gav jo god tid til at lære ham at kende. Han er et energibundt uden lige, og elsker at drille og spille op til resten af flokken, og især de "ældre damer" står ind imellem for skud :-) Django er en dejlig hund, der nok skal sørge for vi ikke "går i stå".


Athene er datter af Flicka og  Junior, og fra deres 2. kuld. Også hun er en glad og meget legesyg hund, der gerne tager kampen op imod de lidt ældre, og går ikke af vejen for en lille kamp på plænen, hun tonser bare løs ;-) 

 
Asta er født d.25-03-2014. Hun er født hos kennel Ziams i Sverige, og datter af Pentiis søn Uffe. Asta er en meget livlig, logrende og glad hund, der i den grad nyder opmærkksomhed, og gør alt hvad hun kan for at skaffe sig den :-)

Ditte er D. 26-04-2013. Hun er datter af Flicka og Junior, og fra vores første kuld. Hun ligner sin far Junior ekstrem meget på rigtig mange punkter, og er en meget kærlig og glad hund der elsker at være sammen med familien.

Flicka er vores lille diva.... Hun er født d. 15-10-2009, og vi har også fået hende fra Kennel Ziams i Sverige, Hun er en meget livlig og glad tæve, der stråler af selvtillid, og ved hvad hun vil og ikke vil . Hun er en utrolig kærlig hund. En af vores hobbyér er at deltage i hundeudstillinger og skuer, når tiden er til det. Vi er så heldige, at vores datter Julie er en dygtig handler, og hun tog som yngre gerne kampen op i ringen mod de andre - både i race og junior handling.  🤩 
Da Julie ikke længere rigtig havde tiden til det, valgte vi, at vi jo stadig syntes det var sjovt at deltage, og måtte derfor selv i gang med at vise hundene frem, og nyder meget at komme afsted.

På siderne her vil løbende komme nyheder omkring Kennel Jucabo    c",)